Speeddating Leuven 25-35 jaar, 21/03/2018

 24,00

Beleef een geweldige avond in het super gezellige restaurant Toeareg te Leuven (dat wij voor jullie die avond speciaal helemaal afhuren). Je leert gegarandeerd boeiende mensen kennen en gaat naar huis met een onvergetelijke avond achter de rug. Bij aankomst krijg je een lekker welkomstdrankje. Uit ervaring weten we dat iedereen nog graag lang blijft napraten dus is er nog een extra drankje naar keuze inbegrepen.

(Bekijk hieronder de details van het evenement voor meer info)

Wissen
Categorie:
Locatie (Google Maps)

Locatie (Google Maps)

Details Evenement

Details Evenement

Datum: 2018-03-21

Aanvang: 19:30

Einde: 22:30

Locatie: Parijsstraat 37, 3000 Leuven

Meer info: info@daretodate.be

Contacteer ons: +32 (0)494 65 17 48

Algemene info

Bij het aankomen wacht onze sympathieke host je op en krijg je direct een welkomstdrankje om al in de goede sfeer te komen. Als iedereen er is nemen eerst de vrouwen plaats achter een tafeltje en achtereenvolgens kiezen de mannen willekeurig een tafeltje uit voor hun eerste minidate.

De mannen schuiven elke vijf minuten door voor een volgende minidate. Vijf minuten is de perfecte tijdspanne om te weten of er tussen jullie een ‘klik’ is of niet.

Iedereen heeft een blaadje waarop je kan aanduiden of je geïnteresseerd bent in de persoon die je ontmoet. Let op, geef enkel je voornaam en de eerste letter van je achternaam, zo kan je gezellig anoniem en vrijuit met elke vrijgezel praten.

Bekijk misschien ook: Sfeerfoto's | Veel Gestelde Vragen | Waarom Speeddaten?