Cadeaubon

Goed voor één speeddate
28.00
Ben je nog op zoek naar hét ideale cadeau om je single vriend of vriendin te verrassen? Wat dacht je van een fantastische avond vol nieuwe ontmoetingen én de kans om zijn/haar prins(es) op het witte paard te ontmoeten?

Be an awesome cupid in crime doe een Dare to Date speeddate cadeau! Je bezorgt je vriend/vriendin gegarandeerd een geweldige avond (of toch tenminste een unieke ervaring waar nog veel over gepraat zal worden 😉)! 

Wees origineel, verras hem/haar met iets uniek en dare to give an awesome gift! 

Mijn gegevens


Gegevens van mijn vriend(in)

Indien je wil dat de cadeaubon rechtstreeks wordt opgestuurd naar je vriend(in) vul dan hier zijn/haar e-mail in.

Cadeaubon

Cadeaubon
€ 28.00
TOTAAL
€ 28.00

Hanne en Bart (35)

Leuke avond achter de rug. Ik ben alleen gekomen maar heb meteen toffe mensen leren kennen. Ik vond het in het begin echt heel spannend maar achteraf gezien is het eigenlijk gewoon een kei toffe avond geweest. Je leert nieuwe mensen kennen op een leuke en losse manier.

Anna, Sandra en Barbara

Onverwacht een super leuke avond gehad! We werken alledrie als stewardess en deden het eigenlijk gewoon voor de grap (sorry)! We komen nog wel eens terug als het niets zou worden met onze "matches".

Sarah en Lore (24)

Wij vonden het een kei toffe avond! We waren al lang aan het twijfelen om eens langs te komen en het is zeker de moeite waard. Sarah is al zeker van 1 match... !

Stefan en Lisa

Wij hadden dit echt niet verwacht, we ontmoetten elkaar tijdens een speeddate en spraken nadien nog eens af. Nu plannen we ons eerste reisje naar Thailand samen! Merci Dare to Date!

Hallo beste cupido! 💘

Hoe gaat het praktisch in zijn werk?

  1. Bestel een cadeaubon

  2. Je kan kiezen om de cadeaubon persoonlijk af te geven of deze via mail naar je vriend/vriendin te sturen.
    • De cadeaubon via e-mail doorsturen naar je vriend(in): vul zijn of haar e-mail hierboven en hij/zij ontvangt meteen een gepersonaliseerde cadeaubon.
    • De cadeaubon persoonlijk overhandigen: vul enkel je eigen gegevens in en je krijgt de cadeaubon in de mailbox, je kan deze dan printen en persoonlijk overhandigen.

  3.  De rest mag je aan ons overlaten, wij zorgen er alvast voor dat jouw vriend(in) een fantastische avond beleeft! 😀


Geeft het leukste cadeau voor 2021