Ervaringen
Cédric en Sam
27

Heel speciaal om op deze manier mensen te leren kennen. Wel echt veel nieuwe indrukken op een avond, je wordt echt erin "gesmeten". Een tip die ik zou geven aan mensen die dit doen is: "Laat het gewoon op je afkomen, het wordt sowieso een toffe avond."

Sofie
34

Fantastisch! Dit is zo veel beter en gezelliger dan online dating! Je leert andere singles kennen op een ontspannen, ongedwongen manier en je krijgt er nog eens lekker eten bovenop!

Stefan en Lisa

Wij hadden dit echt niet verwacht, we ontmoetten elkaar tijdens een speeddate en spraken nadien nog eens af. Nu plannen we ons eerste reisje naar Thailand samen! Merci Dare to Date!

Lana
27

Amai wat een avond. Ik vond het echt super druk want er waren in totaal 16 mannen, een beetje te veel moet ik zeggen. Niettemin was het echt kei tof om zoveel nieuwe mensen te leren kennen.

Marie 29
Speeddate Leuven

Super leuke ervaring! Heel onverwacht en in het begin een beetje onwennig, maar achteraf gezien echt fijn. Ik heb 3 matches en met eentje ervan ga ik sowieso afspreken om binnenkort een terrasje te gaan doen.

Sylvia
Talking Dinner

Het is enorm meegevallen, ik heb interessante mannen leren kennen én natuurlijk ook super lekker gegeten! Ik vind deze formule echt geweldig, echt een perfecte combinatie van goed gezelschap en lekker eten.

Tom
35

Leuke ervaring! Ik heb in totaal met 10 dames gesproken, er waren er twee bij die ik echt heel leuk vond dus die heb ik aangeduid. Eentje ervan was een match en we hebben nu nog steeds contact. Ik hoop dat we binnenkort eens gezellig kunnen gaan eten om elkaar verder te leren kennen.

Kevin en Evelien

Wij zijn momenteel al 5 maanden samen, we hadden beiden niet verwacht dat dit het resultaat ging zijn van een avondje speeddaten! Evelien was enkel gekomen omdat haar vriendinnen haar meegesleurd hadden, gelukkig voor mij denk ik dan!

Sarah en Lore
24

Wij vonden het een kei toffe avond! We waren al lang aan het twijfelen om eens langs te komen en het is zeker de moeite waard. Sarah is al zeker van 1 match... !

Inge
51

Ik ben op zoek naar een man die uit zijn comfort zone durft te stappen en nieuwe dingen wilt proberen. Dat heb ik hier zeker gevonden! Moest er toch geen match uitkomen dan kom ik zeker terug!

Didier
37

Niet verwacht, maar ik heb echt hele toffe dames leren kennen. Ik vind dit een zeer goed alternatief voor online dating! Ik ben op zoek naar een dame met een zacht karakter en een goed hart en heb zeker wel een paar dames leren kennen die binnen dat plaatje passen.

Anna en Glen

Wij hebben elkaar hier leren kennen vanavond! Of we elkaar hebben aangeduid zien we morgen wel! Het was alleszins een toffe avond!

Anna, Sandra en Barbara

Onverwacht een super leuke avond gehad! We werken alledrie als stewardess en deden het eigenlijk gewoon voor de grap (sorry)! We komen nog wel eens terug als het niets zou worden met onze "matches".

Mark 42
Speeddate Brugge

Interessante avond, dat is het minste dat je hiervan kan zeggen. Het is vlot verlopen en ik sprak met 11 dames in het totaal. Leuke locatie ook.

Bert
29

Ik deed al eens mee met een gewone speeddate en vond dat toen al super tof daarom dat ik dit ook eens wou proberen. De avond is goed verlopen en ik heb vier van mijn matched dates aangeduid. Ik heb zelf een iets rustiger karakter en ben op zoek naar iemand die qua interesses op dezelfde lijn als mij zit. Ik vond wel dat mijn dates op dat vlak goed bij mij pasten.

Claire
26

Ik ben een verlegen type en ik ben gematched aan mannen die me iets meer uit mijn comfortzone halen. Qua uiterlijk vind ik de helft van de matches ook wel echt passen.

Bram en Jannes
26

Ik was sceptisch maar het was echt een toffe avond! Vlot en gezellig gebabbeld met iedereen! De mensen die meededen waar veel opener en socialer dan ik verwacht had, kei tof! Jannes heeft al zeker twee matches dus dat wordt spannend!

Lies
34

Hele fijne avond gehad, ik vind echt dat de "kwaliteit" van de gesprekken en van de dates hoog was. Je krijgt dates die meer bij je passen en 10 minuutjes om kennis te maken is ook perfect.

Linda, Sandra en Leen
39

Ik ben totaal niet voor online daten, maar ik vind aan de andere kant dat "single activiteiten" vaak wat geforceerd zijn. Ik moet zeggen dat ik echt verrast ben hoe vlot de avond is verlopen. " En Sandra: "Absoluut een hele leuke avond, ik hoorde van vriendinnen dat ze echt al een paar hele vreemde online dates hebben gehad. Dan vind ik dit een goed alternatief!

Lander en Amandine
Matched event

We leerden elkaar kennen op een matched event vijf maanden geleden. We waren elkaars vierde date van de avond en die eerste tien minuten waren echt meteen voorbij. We hadden eigenlijk geen zin meer in de andere twee dates. We zijn nog lang blijven plakken en hebben datzelfde weekend nog afgesproken.

Lauren
31

Ik wist niet goed wat ik moest verwachten. Ik had lang geleden het concept eens in de krant zien staan en ik was geprikkeld. Twee van de mannen waar ik een gesprek mee heb gehad waren er voor mij toch wel echt pal op qua "match".

Nathalie en Geert

Na mijn eerste gesprek met Geert tijdens de speeddate was ik al meteen gëinteresseerd. Ik had nooit verwacht dat er uit een avondje speeddaten zo iets moois zou komen!

Marte en Rani
Speeddate Gent

Het was helemaal anders dan verwacht! We blijven sowieso nog wel even plakken voor de after drink!

Dieter en Seppe
32

Ik vond het echt heel gênant in het begin, ik was eigenlijk aan het twijfelen of ik wel zou komen. Maar na de uitleg van de host (een kei toffe trouwens) liep alles vlot. Ik heb 3 dames aangeduid. We zien wel wat er volgt.

Ines en Karen
23 en 24

Ik heb Karen verrast met een speeddate. Ze durfde dit absoluut niet maar heeft uiteidenlijk 3 matches. Dit is veel beter dan Tinder!

Hanne en Bart
35

Leuke avond achter de rug. Ik ben alleen gekomen maar heb meteen toffe mensen leren kennen. Ik vond het in het begin echt heel spannend maar achteraf gezien is het eigenlijk gewoon een kei toffe avond geweest. Je leert nieuwe mensen kennen op een leuke en losse manier.

Els
34

Ik vond het in het begin een beetje raar, maar ik moet zeggen dat het eigenlijk heel vlot liep en na date drie was ik helemaal vertrokken. Ik heb een match waarmee ik nog steeds contact heb dus hopelijk bloeit er iets moois uit voort!

Marteen, Jonas en Nils

Echt een top avond! We hadden niet verwacht dat er dit "type" dames aan ging mee doen! Veel leuker dan Tinder en andere dating apps, je zit echt in de sfeer van de avond en leert kei veel mensen kennen.

Ann
43

Het was een hele fijne avond. Ik heb verschillende hele aangename mannen leren kennen. Ik heb er 4 aangeduid, hopelijk komt er een match uit! Zo niet, kom ik nog wel eens terug!

Anouk 32
Matched event

Ik heb nu niet meteen het "gemakkelijkste" karakter om te matchen maar ik was echt aangenaam verrast door mijn zes matched dates. Ze lagen allemaal wat uit elkaar maar ik gebreep wel waarom ik met elk van hen gematched was, buiten eentje misschien. Uiteindelijk heb ik twee mannen aangeduid dus nog afwachten tot morgen om te zien of het wederzijds was. Spannend!

Eline en Sarah
25

Eline: Toen ik de vragenlijst invulde had ik het gevoel dat deze vrij kort was. Maar ik moet zeggen nu ik mijn zes dates heb leren kennen dat toch zeker de helft van mijn dates wel een potentieel heel goeie match voor mij zouden zijn. Ik vind het echt een meerwaarde dat er een "selectie" gebeurd. Sarah: Ik vond het een hele toffe avond, merci! Ik denk dat ik twee dates van de zes ga aanduiden!

Lander en Elke

Wij leerden elkaar kennen via een matched speeddate. Het is dus uitgedraaid op een échte match en dat is natuurlijk super leuk. Lander is eerder rustig en ik ben eerder een flapuit, dat past echt goed bij elkaar.

Christophe en Willem

Dit was de eerste keer voor ons. Wij zijn beiden op zoek naar iemand met persoonlijkheid en karakter! We hebben hier echt toffe dames leren kennen. Als we geen match hebben komen we zeker terug.

Catherine
42

b een hele verrassende avond achter de rug, sommige gesprekken gingen vlot, andere iets minder. Ik heb zeker interessante mannen leren kennen en ga er eentje aanduiden.

Zoë
29

Ik ben een grote fan val al die reality programma's en ik wou het gewoon echt kei graag is zelf meemaken. Ik vond het van begin tot einde echt heel tof en spannend. Aanrader!