Veelgestelde Vragen

Wie komt er naar een speeddate avond?

Naar onze events komen vooral drukbezette werkende singles, je zal verbaasd zijn over wie je ontmoet op onze speeddating events. Denk eraan, iedereen is er voor dezelfde reden, namelijk om nieuwe mensen te ontmoeten, hun sociale kring uit te breiden en natuurlijk om die ene speciale persoon te ontmoeten.

Veel mensen zitten in dezelfde situatie waar veel van hun vrienden al een relatie hebben en de werkvloer niet echt ideaal is om iemand nieuw te leren kennen.

Veel mensen zijn ook niet geïnteresseerd in de zoveelste dronken ontmoeting in een discotheek. Onze speeddating events bieden de perfecte ontspannen en ongedwongen oplossing om nieuwe mensen te leren kennen die op dezelfde golflengte zitten als jou.

Mag ik een vriend of vriendin meenemen?

Je mag zeker een vriend of vriendin meenemen. Als dit ervoor zorgt dat je je meer op je gemak voelt is dit zelfs aan te raden.

Mijn leeftijdscategorie staat er niet bij?

Indien je leeftijdscategorie er niet bijstaat kun je een e-mail sturen naar info@daretodate.be.

Indien er voldoende vraag is, kunnen er speciale avonden met alternatieve leeftijdscategorieën georganiseerd worden.

Waarom leeftijdscategorieën?

Onderzoek heeft aangetoond dat het overgrote deel van de mensen een partner zoeken van ongeveer dezelfde leeftijd. Hierom hebben wij leeftijdscategorieën aangemaakt, zo wordt de kans op een “match” verhoogd.

Wanneer is er een "match"?

Indien jij bij een persoon “ja” hebt opgegeven en die persoon bij jou ook “ja” heeft opgegeven worden jullie gegevens (en alleen dan) aan elkaar doorgegeven via e-mail de dag na het event.

Wat is een "vriendschapsmatch"?

Indien je een van de singles (van hetzelfde geslacht) leuk vond kan je hem of haar aanvinken als “vriend”. Doet hij/zij hetzelfde bij jou, krijgen jullie elkaars gegevens. Jullie kunnen dan eens afspreken om te gaan joggen of samen op jacht te gaan. Iedereen kan toch wel een goede wingman/woman gebruiken!

Wanneer weet je of je een "match" hebt?

Na de speeddate geef je je matches op. De dag erna krijg je een e-mail met hierin de gegevens van de personen die ook voor jou een “ja” hebben opgegeven.

Wat is inbegrepen in de prijs?

Een speeddate kost € 24, hierin zit het volgende inbegrepen:

– Gegarandeerd een gezellige avond waar je minstens 8 vrijgezellen ontmoet
– Twee drankjes (naar keuze!)
– Een sympathieke host die iedereen op zijn/haar gemak stelt en ervoor zorgt dat alles tot in de puntjes geregeld is
– Leuke dates in een stijlvol en gezellig café of restaurant

Ooops ... Je bent te laat

Indien je te laat bent, gelieve dan de host zo snel mogelijk te verwittigen. Zijn/haar contactgegevens zullen nog eens in de e-mail staan die je de dag voor de speeddate-avond krijgt.

Hoe inschrijven?

Je kan je voor een speeddate avond inschrijven via onze site (evenementen). Al onze betalingen gebeuren online via een beveiligd netwerk. Wij accepteren geen cash.

Na je inschrijving

Na je inschrijving en betaling ontvang je een bevestigingsmail. Hierin staan alle details van het evenement (locatie, uur, routebeschrijving …) en contactgegevens van de host voor die avond indien je nog verdere informatie wenst.

Vooraf betalen

Wij aanvaarden enkel online betalingen vooraf, omdat we er zeker van willen zijn dat diegene die zich inschrijven ook effectief komen opdagen. Zo blijft het evenwicht tussen mannen en vrouwen bewaard.

Niet voldoende inschrijvingen

Per avond garanderen wij voor jou een ontmoeting met minstens 8 singles. Indien er zich niet genoeg singles voor een avond hebben ingeschreven (minimum 8 vrouwen en 8 mannen) dan zijn wij genoodzaakt om het event te annuleren. Wij willen immers dat al onze speeddating avonden van hoge kwaliteit zijn en de kans creëren om die speciale persoon in de juiste omgeving te ontmoeten.

Wij zullen je ten laatste 24 uur op voorhand via mail laten weten indien de speeddating avond niet door gaat.

Je inschrijvingsgeld krijg je dan natuurlijk wel onmiddellijk terug betaald via overschrijving.

Over het niet doorgaan van een avond moet je je echter niet te veel zorgen maken, want bijna al onze events gaan gewoon door en meestal zijn er meer dan 8 single mannen en vrouwen aanwezig.

Het evenement is al volzet

Spijtig, je zal je voor een volgend event moeten inschrijven of je op de reservelijst laten plaatsen. Maar maak je niet druk, gemiddeld wordt er per maand voor elke leeftijdscategorie wel een speeddate-avond of drink georganiseerd

Annulatie & terugbetaling

Eens je je hebt ingeschreven voor een event kan je geen terugbetaling, noch een inschrijving voor een ander event bekomen.

Wat doen we met jouw gegevens?

Hier moet je je zeker geen zorgen over maken. Bij Dare to Date garanderen wij jouw privacy. Wij zullen deze gegevens nooit op onze site zetten of doorverkopen. Het enige wat we doen is jouw e-mailadres gebruiken om je te herinneren aan je opkomende speeddate avond.

Foto's

Er worden geen foto’s genomen op onze evenementen tenzij de deelnemers hier zelf om vragen. Het nemen van foto’s op onze evenementen is dan ook (buiten uitdrukkelijke toestemming) strikt verboden. De sfeerbeelden zijn genomen van mensen die hier voorafgaand uitdrukkelijk hadden in toegestemd en waaraan op voorhand is gevraagd om specifiek met dit doel te komen speeddaten.

Locaties

Onze speeddating avonden worden steeds gehouden op locaties die exclusief hiervoor zijn voorbehouden. Geen pottenkijkers dus.

Stel ons een vraag

Geen antwoord gevonden op uw vraag? Geen nood! Vul onderstaand formulier in en krijg altijd antwoord!