Waarom Speeddaten?

Speeddating gecombineerd met een hippe en gezellige locatie is hét recept voor een topavond. Schrijf je in en ervaar het zelf!

Waarom Speeddaten?

Speeddating spreekt mensen aan die ervoor open staan om nieuwe contacten te leggen in het échte leven. Dit gecombineerd met een gezellige locatie zorgt ervoor dat het ijs direct gebroken is en je naar huis gaat met een geslaagde avond achter de rug.

Speeddating is een unieke ervaring, iedereen moet het eens gedaan hebben. Je weet op voorhand niet wie je gaat ontmoeten of wat je te wachten staat. Dit kan er alleen maar voor zorgen dat je aangenaam verrast wordt door de mensen die je ontmoet en de leuke cafés en restaurants die je ontdekt.

Probeer het eens en wij garanderen je dat je versteld zult staan van hoe leuk de avond was!

Speeddaten is een makkelijke manier om nieuwe mensen te leren kennen.

Anders dan een avond in een café of discotheek, ben je er met speeddating zeker van dat je verschillende singels zal ontmoeten die, net zoals jij, er voor open staan om nieuwe mensen te ontmoeten.

Speeddating is dé perfecte ijsbreker. Elke minidate duurt slechts 5 minuten. Onderzoek wijst immers uit dat je niet langer nodig hebt om aan te voelen of het ‘klikt’ of niet!

Eens het ijs gebroken is kan je na erna nog gezellig verder praten over een lekker glaasje wijn.

Het is geen geheim dat speeddating heel snel aan het groeien is overal ter wereld. Hoe anders kan je 8 of meer vrijgezellen van dezelfde leeftijd ontmoeten op één en dezelfde avond?

De doorsnee Belg werkt meer dan ooit tevoren en met onze drukke levensstijl wordt het steeds moeilijker om contacten te leggen in ‘real life’. Het is dan ook geen verrassing dat speeddating zo populair is…

Je ontmoet iedereen ‘face to face‘.

Onaangename verrassingen of niet-ingeloste verwachtingen (genre: je date lijkt helemaal niet op zijn online profielfoto) zijn met andere woorden uitgesloten. Je ziet de avond zelf immers meteen hoe je gesprekspartner er écht uitziet.

Meer algemeen is speeddating een erg veilige manier om nieuwe mensen te leren kennen, aangezien je achteraf volledig zelf kan kiezen of en met wie je jouw contactgegevens deelt.

Dare to Date garandeert op dit vlak dan ook 100% discretie!

Onze speeddates zijn “speeddates with a twist”.

Zo ligt op elke tafel een enveloppe met daarin verschillende dillemma’s.

Weet je dus niet meer wat te zeggen of wil je jouw gesprekspartner eens testen, open dan de enveloppe en schotel hem of haar één van de dillemmas voor!

Het antwoord zal je ongetwijfeld veel leren over de persoon in kwestie en bovendien is het ijs daarmee direct gebroken!

Wat kan je verwachten als je naar een van onze speeddating events komt?

Bij aankomst wacht onze sympathieke host je op en ontvang je meteen een welkomstdrankje om je al in de goede sfeer te brengen.

Eenmaal iedereen is gearriveerd, nemen de vrouwen plaats achter een tafeltje, waarna de mannen willekeurig een tafeltje uitkiezen voor de eerste minidate.

Elke minidate duurt 5 minuten. Je praat waarover je wilt, je stelt de vragen die je wil stellen. Een gesprek kan zo variëren van heel specifieke vragen tot simpelweg praten over wat je het weekend ervoor hebt gedaan. De keuze is volledig aan jou! Indien je het gesprek een ‘twist’ wil geven of gewoon een leuke ijsbreker zoekt, daag je partner dan uit om een dilemma te beantwoorden uit de dilemma-enveloppe.

Naast de dilemma-enveloppes zal je op elke tafeltje een blaadje vinden waarop je kan aanduiden of je geïnteresseerd bent om je gesprekspartner beter te leren kennen. Let op: geef enkel je voornaam en de eerste letter van je achternaam, zo kan je gezellig anoniem en vrijuit met elke vrijgezel praten.

Na ongetwijfeld veel boeiende gesprekken kan je nog gezellig iets blijven drinken en napraten.

Op het einde van de avond vink je aan wie jij nog wel eens terug zou willen zien.

Indien de interesse wederzijds is en je ‘match’ ons ook jouw naam heeft bezorgd, ontvangen jullie elkaars contactgegevens via e-mail de daaropvolgende dag.

De rest laten we uiteraard aan jullie over!

Je kan bovendien zowel een vriendschapsmatch als een datingmatch doorgeven. Ook dit zal telkens worden vermeld.

Heel simpel: spontane, leuke en single mensen die, net als jij, nieuwe mensen willen leren kennen! Vooral drukbezette werkende singles komen naar onze evenementen. Wij zijn er zeker van dat je aangenaam verrast zal zijn over wie je ontmoet.

Denk er aan, iedereen komt voor dezelfde reden: zijn sociale kring uitbreiden en natuurlijk die speciale persoon ontmoeten. Wij bieden de perfecte relaxte en ongedwongen oplossing voor drukbezette singels om een leuke avond door te brengen op een gezellige locatie.

Onze events gaan door in de meest  hippe en gezellige cafés en restaurants in het centrum van de stad.

Omdat we ervan overtuigd zijn dat je contacten moet kunnen leggen in alle privacy, zijn onze cafés die avond steeds exclusief voorbehouden voor onze gasten.

Hoe succesvol zijn speeddating events?

82

82 % van de mensen die naar onze events komen hebben minstens een “match”! Wij geloven dat een gezellige, hippe locatie gecombineerd met een speeddate hét recept is voor een geslaagde avond en wel hierom:

  • Speeddating is de perfecte ijsbreker. Nadat iedereen een korte minidate met elkaar heeft gehad zit de sfeer altijd goed!
  • Iedereen die komt speeddaten staat er voor open om nieuwe mensen te leren kennen, dit creëert de ideale atmosfeer voor een topavond!
  • Geen gsm, geen app, geen gedoe. Je leert mensen kennen in het échte leven!

Join the community !

Maak deel uit van de vele singles die flirten en liefde vinden op onze evenementen.