Over Ons

Dare to Date geeft singles de kans om leuke en spontane mensen te leren kennen in gezellige cafés of restaurants in het centrum van de stad.

Omdat wij jouw privacy willen garanderen, zijn de locaties steeds exclusief voorbehouden voor onze evenementen.

Het beste speeddatingnetwerk van België

Heb je geen tijd om nieuwe mensen te leren kennen naast je drukke job, of gewoon zin in een leuke afterwork? Dan zit je bij Dare to Date goed. Ons doel is mensen samen brengen in het échte leven.  Wij streven ernaar onze deelnemers een leuke en aangename avond bezorgen na een drukke werkdag.

Onze speeddating-avonden zijn steeds tot in de puntjes geregeld en onze sympathieke hosts zorgen er ter plekke gegarandeerd voor dat iedereen zich op zijn gemak voelt en een leuke avond beleeft.

De oprichter van Dare to Date nam zelf deel aan verschillende speeddating-avonden in België. Ondanks ervan overtuigd te zijn dat dit de ideale manier is om nieuwe singles te leren kennen, waren deze evenementen te ‘gedwongen’ en boden ze te weinig privacy. Hieraan komt Dare to Date tegemoet door een ontspannen, ongedwongen sfeer te creëren op private locaties waar jij nieuwe mensen kan leren kennen.

In ieder geval leveren de speeddating-events van Dare to Date een ontzettend leuke avond op en waarschijnlijk wel meerdere soortgelijke avonden als je een paar interessante matches hebt gehad.

Waarom wij anders zijn:

  • Stijlvolle en gezellige locaties met privacy, geen nieuwsgierige blikken
  • Vriendelijke hosts met ervaring in de datingwereld die je direct op je gemak stellen
  • Gemakkelijke boeking en betaling door middel van een veilig betalingssysteem
  • Uw privacy is onze prioriteit – uw gegevens worden nooit doorgegeven zonder uw uitdrukkelijke toestemming
  • Direct antwoord op al je vragen via onze hotline of gegarandeerd binnen 24 uur door ons support center